perjantai 17. tammikuuta 2014

Shakkiruutukakku

Tämän kakun koristelun suunnittelin ihan itse. Kakun päällinen on sokerimassaa jota ei löytynyt mustana joten jouduin värjäämään itse. Värjäys ei ollut kaikkein helpointa. Massa oli tahmeaa ja vaikeasti kaulittavissa. Yleensä olen käyttänyt kakkujeni päällä marsipaania jota löytyy lähes kaikkina väreinä. Perus täytekkakku ohje löytyy monesta keittokirjasta ja helposti netistä. Kakun pohja kannattaa katsoa jostain ohjeesta ainakin muutamana ensimmäisenä kertana, täytteen ja koristelun voi suunnitella alusta loppuun itse.
 



 
http://www.valio.fi/reseptit/?haku=rahkat%C3%A4ytekakku&snsrc=aws_ba4acfb44ee37d5766898fa430ec50c435159202922&snkw=t%C3%A4ytekakku&gclid=CI3A6-X7hbwCFUFd3godGlQAbQ

1 kommentti:

  1. Nam. Olisin kyllä halunnut maistaa tuota niin kuin niitä kaikkia muitakin lepomiasi herkkuja

    VastaaPoista